pátek 31. prosince 2010

Vánoční Osp

Každoročně se místo vánočního přežírání odebírám někam na jih za lezením, teplem, pohodou ... Minulé destinace jako Finale Ligure, Monaco, Castillon nebyly díky počasí příliš ideální a tak jsem letos zvolil, pro mě velmi oblíbenou oblast, Osp - Mišja Peč. Hned 25.12.2010 jsem nabral Koloucha, Káju a Ondru Nevělíkovic a Barunicu Cinádrovou a vyrazili směr Wien, Grac, Ljubljana, Zazid. Ubytování máme klasicky zajištěné u správného strýčka Srečka - dvoupatrový, nově zrekonstruovaný baráček - luxus :)
Cíle jsme měli jasné! Já dolézt z minula rozlezené Čao Bejbe 8a a především si užít posledního lezení a focení v roce - obojí se mi splnilo - "výýýbouně Hadííku" :)































Ondra chtěl dolézt
Missing Drink 8b+, ale nízké teploty v pravém mordoru mu to neumožnily - padal těsně pod topem - takže příště se jistě zadaří! Udělal si ale radost Rock´n´Rollem 7c/c+ na flash. Kája těsně před odjezdem dobrala antibiotika, takže byla oslabená, ale i tak pokusovala Huga 7c/c+ a Čao bejbe 8a - vše nachystáno na příště. Kolouch(mut) procvičoval abecedu Rodeo 6c+, 7a, 7a+, Tortuga 7b, Hugolina 7b+, Pinot 7c - šlo mu to - takže 1* :) Barči to šlo ovšem nejlépe - dala snad všechny nástupy a parádně nás povzbuzovala: "aléé aléé a muertéé" - děkujeme :)



















O restday jsme jeli do Portorože - procházka přístavem, focení, kafíčka, mořský aquapark, nákupy na Silvestr, který jsme strávili jak jinak než celý den na slunku ve skalách, večer pojídáním sýrů a předpůlnočním výšlapem na kopec, pozorováním ohňostrojů nad Itálií, Slovinskem, Chorvatskem, popíjením šampaňského v trávě :)


Opět krásně prožité Vánoce - děkuji všem zúčastněným a všem ostatním přeji do roku 2011 pohodu, štěstí, silné prsty a mnoho těžkých přelezů :) Radmil


4 komentáře:

  1. Ještě jednou gratuluji, Radmile. Pěkně strávené Vánoce, krásné výkony a moc pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak máme v Radmilovi kvalitního přispěvatele:-) Gratuloval jsem mu už na FB. Blog je dobrý nápad. Fakt to odsejpá:-)

    OdpovědětVymazat