úterý 2. srpna 2022

Volání divočiny

Ano, přátelé, volný čas není možné stále trávit pouze vrcholovým sportem. Důležitá je i kultura. To platí samozřejmě i pro horolezce, kteří kulturu často zcela vědomě opomíjejí. Smutným dokladem této skutečnosti jsou i tyto stránky, kde jen stěží budete hledat informace o moderních trendech ve výtvarném umění, či o novinkách na divadelních prknech. Chybí i slovo předsedy oddílu o jeho oblíbených knižních autorech a jejich tvorbě, a proto můžeme jen hádat, zda jsou jimi Dieška a Messner, či spíše Kundera a Hemingway.

Nikdy však není pozdě na nápravu. Tento příspěvek budiž takovou první vlaštovkou na cestě k novému obrazu oddílového webu. Dnes půjde o pozvánku na koncert skvělé kapely, jejímž frontmanem je bývalý vynikající horolezec a přemožitel řady těžkých horských výstupů, který je doposud členem našeho oddílu. Kapela nese krásný název Volání divočiny a zahraje v sobotu 13. 8. 2022 v Zašívárně u Osla. Jde o koncert u příležitosti vydání nového alba nahraného společně s kapelou Děvčice. Koncert bude zcela mimořádný a sestava kapely bude doplněna o řadu hostů včetně části kapely Děvčice.


Akce začne v 18:00 vystoupením kapely Frízrs. Volání divočiny začne hrát asi ve 20:30. Večírek pak zakončí jamování s Frízrs.

Pokud tedy budete chtít zažít trochu toho umění, tak dojděte. A abyste věděli, do čeho jdete, tak tady máte klip ke skladbě Folklór. Mějte se. 

Jara   

facebook kapely zde

Žádné komentáře:

Okomentovat