úterý 1. října 2019

CHŘIBSKÝ HNĚDÁK 2019

Na letošního Hnědáka nás dost překvapilo počasí pro původní plánovaný termín. Po 10ti letech přestalo fungovat, že na Slavnosti vína je hezky, pršelo celý víkend a termín jsme museli posunout. První možný byl 21. září a na tento den už naštěstí vyšlo počasí luxusně. Jediný problém byla malá účast. Sešlo se nás jenom 5 dvojic a za náš oddíl jela jediná dvojka. Pokud bude příští ročník podobný, tak Hnědáka zrušíme. Tak se zamyslete lenoši!

Závod samotný byl krásný, cesty suché, rozhodčí skvělí a o první příčky se závodilo na krev. Baby to měly poněkud jednodušší, protože jim konkurence nepřijela. Ale Hnědáka se účastnily poprvé, v pořádku dorazily až do cíle v limitu, a to se ne každé dvojce podaří.

Večerní párty byla jako vždy veselá a kdo jste tam nebyli, dobře Vám tak.

VÝSLEDKY:
Hlavní závod muži:
1. místo Zbyněk Sušil a Jan Knotek - 307,6 bodů
2. místo Pavel Urbánek a Přema Slovák - 283,7 bodů
3. místo Jara Bednařík a Marek Veselka - 184,4 bodů

Hlavní závod ženy:
1. místo Lucie Maleňáková a Lenka Mikušková - 57,2 bodů

Závěrem bych rád poděkoval rozhodčím i závodníkům, za fotky Kuřemu, Vojtovi, i někomu, kdo fotil na můj foťák. Snad se nebude nevzpomenutý fotograf zlobit, každopádně díry v paměti připisuju na účet Vojtovy panákové smršti. A snad se nás příští rok sejde víc. Termín budeme opět směřovat na první celý víkend v září.
                                                     Pavel