středa 27. dubna 2011

Velikonoce Arco 2011

Ve středu jsme se vydali do Arca a jak bývá mým zvykem přibalit na výjezd minimálně jednoho člena z rodiny Nevělíků, nebylo tomu jinak :) Tentokrát mohla jen Kája, Ondra se poctivě připravuje na svěťák v boulderingu !!! Ve čtvrtek odpoledne se už rozlézáme v Massone a krokujeme La Cucinu 8a. Kája ji dala druhý den a já až v den restu, kdy se dolézají resty :) Dál se věnujeme 35m 7b/7c cestám :) Ve volných chvílích chodíme po nákupech, sedíme na kafíčku, koupeme se, vaříme italské dobroty, fotíme, sledujeme borce v opravdových cestách - Undergrond 9a, Pietra Murata 8b+ ... :) Čtvrtý den přejíždíme do nedaleké oblasti Ceredo, kde jen lezeme na metry krásné 30m cesty a jeden 13m strop po umělých chytech :) Z pěti dnů jsme pět dnů lezli = super výjezd! Děkuji všem :)

Více fotek ZDE

9 komentářů:

  1. Tož pěkné : ) T.B.

    OdpovědětVymazat
  2. Radmil, gratulace k dalšímu 8a, zřejmě dobrý oddíl! Skupina Old City + Hodonín byla hlavně nakupovat ve Vídni a cosi jsme polezli i vypili na Semeringu.

    OdpovědětVymazat
  3. JJ slyšel jsem, že mají ve Wien super slevy na sedáky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Byl to nejkrásnější výlet s nejlepšíma lidma a vůbec...příště obhlídnu nějakou hezkou vilku a stěhuju se..pokud ovšem se mnou půjde aj můj syn a dcera .-))))Zuzka

    OdpovědětVymazat
  5. Ano mami :* rodina má držet při sobě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to musíme vzít i tátu :-)))))Zuzka

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný výlet. Výkony samozřejmě také. Gratuluji k zážitkům. Jara.

    OdpovědětVymazat