úterý 8. července 2014

Módní policie Plesk zasahuje v HKUH.

    Co letí v HKUH, co je IN a co je OUT se dozvíte z našeho prvního a možná posledního článku o borcích z horoklubu v Uherském Hradišti. Do redakce nám Bláža zaslal fantastické fotografie vystajlovaného legendárního Kuby Tatoo Nováka, výstředního šoumena Delliho, extravagantního Pavla, šarmantního Martina Zpěváka aslis Mamkotatiče a Peti Franty přezdívaného mezi svými souputníky Ferda. Zde si můžete tedy počíst naše názory a postřehy.

KUBA TATOO  - Tinky Winky a žlutá je in.

Kubu musíme v první řadě pochválit za precizní výběr doplňků, jako je fialová jistící pomůcka „kýblík“, červené postupové jištění nazývané preska a žluté lano. Zbytek outfitu vypadá také velmi elegantně a vskutku dobře. Kalhoty mají super barvu a kdyby si do nich náhodou káknul při klobásové sólo akci na Kozlovi, tak to ani nikdo nepozná. Mikina s ležérně nasazenou kapucí opravdu dělá dojem. Navíc jeho výraz alá  Tinky Winky z Telletubies prostě dodává celkově Kubovi šmrnc. Myslíme si, že tento borec by to ve stylingu natřel i Gučimu. Kubo 1+ !

 


DELLI – brejle frčí !

    Deloš si zřejmě zaletěl pro inspiraci do Itálie, kde takto oblečený chodí kdekdo. U nás je to však světlá výjimka a musíme v redakci uznale říci, že pokud mu se stylingem pomohla Barča, dílo se jí povedlo. Na první pohled jednoduché kousky oživují zajímavé střihy a fajn jsou i doplňky v podobě brýlí a sedáku. Vojta je sladěný do nejmenších detailů. Odstíny oranžové ladí s fialovým lanem, barva tenisek ladí i s preskama a pytel na mágo ladí s helmou. Super jsou i originálně ustřižené kalhoty. Ačkoli sahají do nezvyklé výšky, Delli si to však díky štíhlým lýtkům může dovolit.  Dellimu udělujeme jedičku s velkou hvězdou!


 
PAVEL - alias PURBOŠ – nedbalá elegance a slavná bílá ponožka

Na domácí módní scéně ve Chřibech nebývá zvykem, aby se představovala kolekce dlouho dopředu, jak je naopak ve světě naprosto běžnou praxí. Přesto Pavel, zastánce módy,  žijící ve Starém městě, následuje zahraniční kolegy a již dávno na prestižních závodech s názvem Hnědák prezentoval svou novou kolekci pod názvem Nedbalá elegance.
Pavel dobře ví (jak je patrné z jeho úsměvu), že muži, co sledují trendy, mají velkou výhodu: už teď totiž tuší, co budou nosit za rok.  
Pavle z naší redakce módní policie ti také udělujeme jedničku s pochvalou.


 
MARTINalias  MAMKOTATIČ – pupík je sexy

    Mamkotatič se proslavil nejen svým charakteristickým stylem,  uhrančivým pohledem,  smyslem pro detail a kombinaci barev, ale také výběrem přiléhavých trikotů jež kopírují jeho vypracované břišní svaly. Martin se pravděpodobně inspiruje přímo v Paříži, kde rád nakupuje zejména perfektně padnoucí kraťasy s pevným pasem, zapínáním na zip a knoflík. Martinovi můžeme vytknout snad jen vyplazené jazyky u bot, které jsou již poněkud out. Martině jednička, ale s mínuskou.


 
 
PEŤA FRANTA – neboli FERDA

Ferda zvolil outfit převážně v oranžovém odstínu RAL 2001, přestože věděl, že se zřejmě ocitne pod palbou kritiky. Jeho model je jistě dost zajímavý, co ale nemůžeme přejít, je lano, které trčí nedbale u pravé nohy. To se k modelu moc nehodí. Jinak je model, i póza v pořádku.
Móda je ovšem dost subjektivní záležitost. A proto se názory na to, zda Ferdův model byl "fantasticky vychytaný",  mohou různit. Ovšem u nás v redakci Ferdovi udělujeme taky jedničku.



No a na zbytek členů si posvítíme příště. Takže bacha !!

Žádné komentáře:

Okomentovat